Behandeltarieven

Behandeltarieven

Ons programma is uniek in Leeuwarden en omstreken. Daarom is het nog niet mogelijk om als geheel programma een pakketprijs te hanteren. In het huidige stelsel zal onze begeleiding in verschillende onderdelen vergoed worden. Om teleurstellingen te voorkomen is het raadzaam om goed te kijken welke vergoedingen er mogelijk zijn.

GZ Psycholoog: De GZ psycholoog begeleiding wordt gedaan door Fennemazantema. De basis GGZ wordt vergoed vanuit de basisverzekering, dat betekent dat je geen aanvullende verzekering nodig hebt om voor een vergoeding in aanmerking te komen. Op dit moment zijn er nog geen contract getekend met de zorgverzekeraars. Wat dit betekend voor de vergoeding kan je lezen op www.fennemazantema.nl/vergoedingen

Psychosomatisch fysiotherapeut: De fysiotherapeutische begeleiding wordt gedaan door Spectrum Fysiotherapie. Met de meeste verzekeraars hebben we een contract. De vergoeding komt in de meeste gevallen uit de aanvullende verzekering. Kijk hiervoor dus goed de polis na. Voor informatie over de tarieven en vergoedingen: www.spectrumfysiotherapie.nl

Ademcoach: De ademcoach begeleiding wordt gedaan door de Beweeganalist. Hiervoor zijn geen contracten afgesloten. De vergoeding komt in de meeste gevallen uit de aanvullende verzekering onder de noemer “alternatieve geneeswijze”. Kijk hiervoor de polis goed na. Voor informatie over de tarieven en vergoedingen www.beweeganalist.nl:

Stresscoach: De stresscoach begeleiding wordt gedaan door de beweeganalist. Hiervoor zijn geen contracten afgesloten. De vergoeding komt in de meeste gevallen uit de aanvullende verzekering onder de noemer “alternatieve geneeswijze”. Kijk hiervoor de polis goed na. . Voor informatie over de tarieven en vergoedingen www.beweeganalist.nl:

Voorwaarden en tarief no-show: Afzeggen van een consult kan natuurlijk altijd. Let op dat je minimaal 24 uur van tevoren afzegt, anders zijn wij genoodzaakt dit door te berekenen. Bij het doorberekenen van een consult houden we geen rekening met de reden van afwezigheid. Indien jouw behandeling valt onder een vergoedingsregeling, vergoedt de zorgverzekeraar deze tijd niet en krijg je van ons een nota van €95.